Søndergade 25A, 6580 Vamdrup

Flot og velholdt byhus

Med kort afstand til bymidten, indkøb og gangsti til Margrethelund og videre til skolen, ligger denne murermestervilla næsten ideelt. Bred og velanlagt indkørsel giver god plads til to biler og gæster. Carport med isoleret værksted, lille haveskur (ej godkendt), yderst velholdt og overskuelig have samt ikke mindst lukket og super hyggelig gårdhavemiljø.

Boligen er på 124 m2 beboelse. Hertil kommer en meget vellykket integration af baghuset som indgang/bryggers med god plads til overtøjet, vaskemaskinen, depot etc. - i alt ekstra 23 m2.

Villaen er løbende moderniseret med blandt andet gulvvarme i næsten hele stueplan, velindrettet 1. sal med værelser, indvendigt pudsede vægge, bryggers fra 2000, køkken fra 2006 og senest nyt gasfyr i 2015.

Indretningen fordeler sig på indgang via det store bryggers, godt og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer, fordelergang til et stort soveværelse, badeværelse med brus og endelig to dejlige stuer med et skønt lysindfald fra både syd og vest.

God trappe til 1. sal, som indeholder et stort repos med anvendelse som kontorrum eller fælles legeområde til børnene samt to gode værelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.