Skal du sælge?

Mæglerhuset Kokborg & Co. er en familievirksomhed, hvor vi har fokus på det personlige boligsalg. Vores service og kvalitet er i top, og du er i trygge hænder, når du er kunde hos os. Vi tilrettelægger salgsforløbet i samarbejde med dig, og din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk, boliga.dk, i Boligavisen og kokborg.dk. Derudover vil din bolig også komme på Facebook og Instagram, og efter aftale booster vi gerne din bolig på de sociale medier.
For os er det vigtigt at sætte en realistisk pris fra starten, så du får solgt din bolig hurtigere med mindst muligt afslag. Samtidig lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel behandling. Vi kalder det handler med omtanke …!
Når du sætter din bolig til salg ved os, gør vi alt, hvad vi kan få at få din bolig solgt. Der vil blandt andet blive taget professionelle billeder og videoer, og der vil også blive udarbejdet et lækkert Inspiire magasin til lige præcis din bolig.
 
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige kontor i Mariegade og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder.

Alle kender til sagen

Jeg har været rigtig godt tilfreds med salget af min bolig og samarbejdet med Mæglerhuset. Fordi det er en mindre virksomhed, kender alle til sagen. Hele teamet er dygtige, og forløbet har hele vejen igennem været professionelt.
Aase, Skadevej 7

God og hurtig service

Vi har været super tilfredse og glade for den hurtige og gode service i yder - allesammen.
 
Mette og Bjarne, Grønholtparken 2

Yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. til alle.
Gitte, Fuglekongevej 14

Dejligt at undvære uro om det vigtige salg

Især den indtrufne corona midt i forløbet blev taklet helt uden panik, dejligt at undvære uro om det vigtige salg.
Henrik, Bakkegærdet 6

Klar til at sælge?

Så bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering via nedenstående vurderingsformular eller kontakt os på telefon 75 53 90 33.

september 2020

MTOTFLS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930