Skal du sælge?

Mæglerhuset Kokborg & Co. er en familievirksomhed, hvor vi har fokus på det personlige boligsalg. Vores service og kvalitet er i top, og du er i trygge hænder, når du er kunde hos os. Vi tilrettelægger salgsforløbet i samarbejde med dig, og din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk, boliga.dk, i Boligavisen og kokborg.dk. Derudover vil din bolig også komme på Facebook og Instagram, og efter aftale booster vi gerne din bolig på de sociale medier.
For os er det vigtigt at sætte en realistisk pris fra starten, så du får solgt din bolig hurtigere med mindst muligt afslag. Samtidig lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel behandling. Vi kalder det handler med omtanke …!
Når du sætter din bolig til salg ved os, gør vi alt, hvad vi kan få at få din bolig solgt. Der vil blandt andet blive taget professionelle billeder og videoer, og der vil også blive udarbejdet et lækkert Inspiire magasin til lige præcis din bolig.
 
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige kontor i Mariegade og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder.

Mæglerhuset Kokborg vælger du, hvis du vil være sikker på god service og hjælp til salg, køb eller køberrådgivning, af professionel og energisk team!
Kan anbefales.
- Lena, Adelgade 12B 101.

Absolut bedste oplevelse med en ejendomsmægler

Vi har både købt og solgt hus i Kolding over årene, og denne gang har været den absolut bedste oplevelse med en ejendomsmægler.
Forløbet har været en super god oplevelse. Vi er meget imponerede over jeres grundighed. Det er gået vildt stærkt og har været lidt af en rutsjetur for os, og I har været til stor hjælp. I får vores varmeste anbefalinger.
Tanja og Ole, Tjørnevænget 14

Mæglerhuset Kokborg & Co. kan på det varmeste anbefales

Mæglerhuset Kokborg & Co. kalder det handler med omtanke, når de hjælper folk med at sælge deres huse. Den udtalelse lever de fuldt op til.
Lige fra første gang, hvor Niels var ude og se huset, til huset var solgt, var det en professionel, tryg oplevelse og handel for os. Der har ikke været noget der var for stort eller for småt, alt blev der taget hånd om. Mæglerhuset Kokborg & Co. kan på det varmeste anbefales, når huset skal sælges.
Gitte og Jan, Søndergade 25A

Professionelt og trygt salg

Vi kan på det varmeste anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. Hele forløbet har været professionelt, og vi har følt os trygge og rådgivet under hele forløbet.
Stefano og Susanna, Jættehøj 5

Godt og hurtigt salg

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Mæglerhuset. Hele teamet har været godt informeret gennem hele forløbet, og salget er foregået hurtigt og godt.
Vagn og Grethe, Teglparken 10

Alle kender til sagen

Jeg har været rigtig godt tilfreds med salget af min bolig og samarbejdet med Mæglerhuset. Fordi det er en mindre virksomhed, kender alle til sagen. Hele teamet er dygtige, og forløbet har hele vejen igennem været professionelt.
Aase, Skadevej 7

God og hurtig service

Vi har været super tilfredse og glade for den hurtige og gode service i yder - allesammen.
 
Mette og Bjarne, Grønholtparken 2

Yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. til alle.
Gitte, Fuglekongevej 14

Dejligt at undvære uro om det vigtige salg

Især den indtrufne corona midt i forløbet blev taklet helt uden panik, dejligt at undvære uro om det vigtige salg.
Henrik, Bakkegærdet 6

Klar til at sælge?

Så bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering via nedenstående vurderingsformular eller kontakt os på telefon 75 53 90 33.

november 2021

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930