Kærtoften 6, 6064 Jordrup

Nyere kvalitetsvilla med optimal beliggenhed

Fuldmuret villa med super beliggenhed - lukket villalomme, sikker skolevej, hurtigt og nemt til både indkøb, sport, børnepasning og ikke mindst grønne områder med sø og skov. 5 min i bil til motorvejstilslutning og 15 min til Kolding. Aktivt bysamfund med et væld af aktiviteter, egen hjemmeside (www.fynslund.dk), multihal, rideskole etc.

Villaen er opført i 2003 og råder over 178 m2. Hertil dobbelt carport og redskabsrum. Stor grund med yderst velholdt have, terrasser m.m.

Indretningen er fordelt på pæn entre med adgang til stort badeværelse med både brus og spabad, dejligt bryggers med god plads, skabe og vask, køkken alrum med brændeovn og i åben forbindelse til hyggelig stue med udgang til haven. I stueplan endvidere et stort værelse - ligeledes med egen udgang.

1. sal indeholder hele 3 værelser, heraf rummeligt soveværelse med walk-in closet, et stort, lyst og åbent rum til fælles kontorplads for hele familien, en hyggelig "læsestue" eller blot et legeområde til ungerne. Og naturligvis eget badeværelse på etagen.

En absolut velbygget villa og med tilhørende fine bygningsrapporter - energimærke "C og nyt naturgas fyr og kedel fra 2019.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.