Borgergade 32, 6064 Jordrup

Flot og rummelig murermestervilla

Klassisk og flot rødstensvilla fra 30'erne. Løbende vedligeholdt og moderniseret og fremstår som den ideelle bolig for en stor og aktiv familie. Senest er der bl.a. pålagt nyt tegltag i 2018.

Skøn syd- og vestvendt have med flere dejlige terrasser, stor carport med tilhørende redskabsrum, brændeskur m.m. Nem adgang til motorvejsnettet, 15 min til Kolding Storcenter og 5 min på cykel til Fynslundskolen med tilhørende sportsfaciliteter - tennis, paddle, halanlæg, boldbaner etc.

Boligen fremtræder lys og venlig og det meste af stueplan fremstår med rigtig flotte og nyafhøvlede trægulve, hvide lofter og skønt lysindfald i alle rum. Indretningen fordeler sig på stor entre, en rummelig stue med brændeovn og opgang til 1. salen. Et værelse eller som kontor, et dejligt landkøkken med kig ud i haven og adgang videre til dels bryggers og dels udgang til terrassen. Nyere badeværelse med gulvvarme og brus og sluttelig et helt igennem pragtfuldt rum som soveværelse - knap 20 m2 med lofter i kip, hems, synlige hanebånd og udgang til terrassen.

1. salen er med god loftshøjde og ganske velindrettet - stort repos som en hyggelig læsekrog/kontorplads, nyere komplet badeværelse med flotte klinker og brus og så ellers hele 3 gode børneværelser.

Flot tilstandsrapport med relativt få bemærkninger og ditto energimærke med karakteren "C".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.