Agtrupvej 68, 6000 Kolding

Skønt byhus nær centrum

Stort og fritliggende byhus på hele 238 etagemeter - samlet boligareal på 160 m2 og rigtig fin og anvendelig underetage på 78 m2. Desuden brugbart loftrum til depot. Egen parkering med god plads samt hyggeligt syd- og vestvendt gårdhavemiljø. Beliggenhed nær skole, dagligvareindkøb, sport/fitnesscenter og under 1 km til gågaden i Kolding.

Villaen opvarmes med fjernvarme og med pænt energimærke "C".

Boligen fordeler sig på 2 fulde etager - i stueplan indrettet med entre og rigtig god trappe videre til 1 sal og underetagen. Velholdt køkken med lille spiseplads. Stor vinkelstue (opholdsstue og spisestue) med udgang til sydvestvendt altan og adgang til gårdhaven. Stueplan med oplagt mulighed for etablering af køkken alrum, stue og eventuelt et ekstra værelse.

1. sal indeholder 2 store og dejlige værelser, en hyggelig tv-stue med karnap samt gang og et badeværelse. Endvidere trappe til 2. sal/loftet.

Underetagen er indrettet med diverse depot, viktualierum, bryggers, to store disponible rum samt et lyst og pænt toilet (oplagt mulighed for etablering af et stort badeværelse). Der er separat udgang fra kælder til gårdhaven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.