Skamlingvejen 149, 6093 Sjølund

Nybygget villa med fuld underetage - i alt 324 m2

Nybygget villa med fuld underetage - i alt 324 m2, heraf indbygget garage på de 100 m2.

Stor grund på over 5.000 m2 med varieret og spændende beplantning - alt fra skønne stauder til bede, buske og flotte gamle træer. Med niveauforskelle og havens størrelse i betragtning, er det nærmere en park med masser af forskellige rum, hvor de enkelte sektioner i parken kan dyrkes og videreudvikles efter smag og behov. Læg hertil et helt nyt og unikt terrasseanlæg med direkte udgang fra villaens stueplan og underetagen.

Beliggenheden for foden af Skamlingsbanken, med skov og strand indenfor cykelafstand (4,5 km til badestrand) kombineret med sikker skolevej på 400 m og uden passage af trafikeret vej, gør villaen helt ideel til både store og små. Bemærk endvidere, at der alene er 7 km til motorvejstilkørsel (Vonsild syd) og kun godt 10 km til Kolding centrum.

Villaen indeholder i stueplan et stort bryggers med masser af skabe og bordplads. To gode børneværelser samt dertil hørende badeværelse med muret bruseniche. Stort og lækkert køkken alrum med alt i hårde hvidevarer inkl. Quooker, skønt lysindfald, udsigt til haven og udgang til vestvendt terrasse. En hyggelig opholdsstue, hvor der er ro og plads til en god film. Et ekstra værelse eller som kontor og endelig stort soveværelse med fuld skabsvæg og adgang til eget badeværelse med både brus og karbad.

Overalt gulvvarme og akustiklofter.

Underetagen er indrettet med dels stor garage på 100 m2 og dels en selvstændig lejlighed på 62 m2 - egen indgang, udgang til sydvendt terrasse, stue, soverum, køkken og badeværelse. Lejligheden er ikke godkendt boligareal og figurerer alene som disponibelt rum på bbr.

Opvarmning sker med varmepumpe (luft til vand) ligesom der er luftudskiftning med varmegenvinding (Dantherm). Ejendommen er spildevandkloakeret med separering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.