Nordbækvej 8, 6040 Egtved

Fritidshus på kanten af Vejle Ådal

Fritidshus af høj kvalitet med skøn beliggenhed i noget af Danmarks flotteste natur. Stor og ugeneret grund på hele 3369 m2. Lige uden for Egtved og mellem Hærvejen og Vejle Ådal. Ikke blot trækker den varierede og ualmindelig smukke natur omkring ådalen, men også masser af historiske steder som f.eks. Egtvedpigens grav, Ravningbroen og fra nyere tid Randbøldalmuseet og Bindeballe Købmandsgård. Lokationen betyder også, at adgangen til "civilisationen" er indenfor 15-20 min kørsel - Vejle, Kolding og Billund med Lalandia, Legoland og naturligvis lufthavnen.

Fritidshuset er oprindelig bygget i 1938, men har i 2001 undergået en større til- og ombygning. Stor og muret garagebygning er kommet til i 2003. De seneste 2 år er boligen optimeret og istandsat og mangler nu alene at blive færdigmalet udvendigt. Opvarmning med moderne varmepumper, nyt el i store dele af huset, olierede og slebet massive Douglas trægulve, nye gipslofter med indbygningsspots, hele boligen er malet og der er opsat filt i underetagen. På alle måder en fornøjelse at opholde sig i huset og med et skønt lysindfald fra alle sider, er trivslen virkelig i højsædet.

Indretningen fordeler sig på entre, lyst og lækkert badeværelse med brus og gulvvarme, et værelse, alrum i delvis og åben forbindelse til køkkenet (gulvvarme), samt lys og sydvendt opholdsstue med brændeovn og udgang til stor træterrasse. 1. sal indeholder repos med skabsvæg, to store og lækre værelser samt et ekstra toilet.

Fremtræder overalt lyst og indbydende og med flere udgang til haven og de smukke terrassearealer (træ samt hårdtbrændte teglklinker).

Den store garage har netop fået istandsat gavlene med nyt puds m. fiberarmering. Garagen giver naturligvis plads til bilen, men er ellers indrettet med dejligt bryggers, disponibelt rum (kontor, fitness, m.m.), depot og ikke mindst et godt udnyttet loft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.