Brennerpasset 38B, Harte, 6000 Kolding

Stor familievilla med skøn beliggenhed

Velbygget og fuldmuret villa i virkelig attraktive omgivelser - pragtfuld have med flere terrasser, gårdhavemiljø og hyggelige kroge og det hele grænsende op til grønt område med shelter, legeplads og stier rundt i naturen, herunder nem adgang til bl.a. Harteværket. Såvel skole som børnepasning, sport og fritid, ligger lige om hjørnet, hvorfor rammerne er ideelle for børnefamilien,

Den rummelige villa på mere end 200 m2 fremstår i nutidige og gedigne materialer - fuldmuret byggeri, rød vingetegl og tagrender i zink. Indvendigt med hvide lofter og massive trægulve.

Indrettet med stort bryggers, hvorfra der er adgang til to mindre værelser/kontor, trappe til loftet samt skabe, vask og plads til vaskemaskinen. To store værelser med egen udgang til haven mod øst, et stort badeværelse med kar og gulvvarme, et ekstra soveværelse ligesom der også er et ekstra badeværelse - gulvvarme og her med bruseniche. Lyst og venligt køkken alrum med udgang til sydvendt terrasse og endelig en dejlig stue med fin plads til såvel spisebord som sofagruppen - også her et godt lysindfald og med udgang til haven og terrasse.

Integreret carport med isoleret redskabsrum og selvstændigt haveskur opført i matchende stil med den øvrige bebyggelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.