Steppingvej 15, Anholt, 6580 Vamdrup

Flot landejendom

Yderst velholdt og spændende landejendom i Ødis. God plads og masser af muligheder for den aktive familie. Stor grund på knap 2500 m2, fin længe med garage, værksted med lift, et stort loft, en velanlagt have med skøn terrasse og havepavillon og ikke mindst en rummelig bolig som løbende er moderniseret og energimæssigt står helt i top med karakteren "B". Ejendommen forsynes med vandværksvand ligesom der er afløb til offentlig kloak. Opvarmning af boligen sker med nyere varmepumpe (luft/vand).

Med beliggenheden i Ødis er du tæt på skolen, sø og skov med gode vandreture og med 5 min til motorvejstilslutning (E45) og 15 min til Kolding bymidte er der ikke langt til indkøb og job.

Indretningen fordeler sig på entre, stort badeværelse med brus, gulvvarme og plads til vaskesøjlen, stort værelse med faste skabe, gæstetoilet, en meget rummelig vinkelstue med mulighed for opdeling til et ekstra værelse. Fra stuen er der udgang til en skøn udestue med pragtfuld lysindfald og udsigt til den smukke have og naturen omkring. Lyst køkken med god plads, udsigt til haven og separat viktualierum.

1. salen indeholder stort repos og 3 fine soveværelser - udgang til øst- og sydvendt tagterrasse fra det ene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.