Kringsager 10, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Moderniseret villa ved skoven

Ejendommen sælges i budrunde med budfrist fredag d. 12/11 kl. 10.00 - kontakt os på tlf. 7553 9033 for nærmere oplysninger.

Flot moderniseret villa med skøn beliggenhed i Bramdrupdam. Direkte ved stisystem og med skov og grønne områder lige uden for døren. Også indkøb, bus, sportsfaciliteter og adgang til motorvejsnettet ligger optimalt i forhold til Kringsager.

Villaen er indenfor de allerseneste år flot moderniseret med nyt køkken, nye skabe i bryggers, nyetableret gæstetoilet, gulvbelægning og gulvvarme, nye lofter m.m. Også udvendigt fremtræder villaen yderst velholdt ligesom der er lavet ny belægning i indkørsel, nye terrasser, ny udestue i aluprofiler og tilsvarende ny carport. Nem og velanlagt syd- og vestvendt have ligesom der er en fin lille køkkenhave og eget drivhus.

God indretning, hvor det store køkken alrum bliver boligens naturlige samlingspunkt - herfra også udgang til udestuen, som på et minut kan omdannes til en overdækket terrasse. Flot bryggers med skabe og fin plads til vaskesøjlen, lækkert køkken med masser af skabe og udgang til østvendt terrasse, et rummeligt værelse med fast skab, lille mellemgang til gæstetoilettet, lys opholdsstue i åben forbindelse med alrummet og udgang til vestvendt terrasse, soveværelse med faste skabe og adgang til badeværelset med brus og gulvvarme.

Stor carport/redskabsrum samt depotrum på i alt 59 m2.

En flot villa, der fremstår indflytningsklar og til overtagelse primo 2022.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.