Lærervej 3, 6064 Jordrup

Familievilla med optimal beliggenhed

Velholdt rødstensvilla med super beliggenhed nær skole, børnepasning og virkelig fine idrætsfaciliteter - stor sportshal, boldbaner, Padel m.m. Indkøb foregår i Dagli'Brugsen og med 5 min til motorvejstilslutning eller 15 min til Kolding er du hurtigt på jobbet. Nærheden til bl.a. Troldhedestien åbner også for en masse fine naturoplevelser med vægt på både Ferup skov og Ferup Sø.

Villaen er løbende moderniseret og ikke mindst en vellykket tilbygning fra 2006, giver en rummelig og familievenlig bolig - hele 3 børneværelser, soveværelse samt to komplette badeværelser. Dejlig og sydvendt have, stor flisebelagt terrasse, bred indkørsel med plads til to biler og 50 m2 garage giver virkelig muligheder for den aktive familie.

Indretningen fordeler sig på entre, to dejlige værelser med adgang til lækkert badeværelse med både kar og brus, børneafdeling med to værelser og igen adgang til eget badeværelse med brus - bemærk gulvvarme på begge badeværelser, entreen samt de to værelser i tilbygningen. Pænt og lyst køkken i delvis åben forbindelse til stor opholdsstue med brændeovn, udgang til sydvendt terrasse og masser af lysindfald fra nyere vinduesparti.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.