Ejersmindevej 15, Skanderup, 6640 Lunderskov

Lækker villa fra 2015

Flot og velbygget kvalitetsvilla opført i 2015. Absolut bedste beliggenhed i rolig omgivelser, lukket villa lomme og med grunden grænsende op til åbne marker. Skole, sfo og børnehave i Skanderup er 2 min gang fra boligen og med 5 min kørsel til Kolding, Lunderskov og motorvej (både E45 og E20) er man hurtigt på job.

Villaen i et plan, er på hele 181 m2. Hertil dobbelt carport, indbygget udhus samt god overdækning til cykler, trailer m.m.. Flot anlagt have og stort syd- og vestvendt terrasseanlæg - delvist overdækket. Bemærk stor grund på knap 2000 m2.

Fremstår yderst velholdt og med brug af gode materialer. Gulvvarme over alt, akkustiklofter (troldtekt), 3-lags vinduer (Energimærke A), luftudskiftning med varmegenvinding (Nilan).

Villaen er indrettet helt optimal med det store køkken alrum som hjertet i boligen - lofter i kip og udgang til den store terrasse. Køkkenet er fra HTH og med alt i hårde hvidevarer. Rummeligt bryggers med masser af skabe og bagudgang, to store børneværelser, et ekstra værelse eller som kontor og et lækkert badeværelse med bruseniche. Alrummet er i åben forbindelse til opholdsstuen, adgang herfra videre til forældresoveværelse med walk-in closet og eget stort badeværelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.