Rosengade 13, 6000 Kolding

Gennemmoderniseret byhus

Centralt beliggende byhus med indkøb, skole, bymidten og grønne områder/naturstier i behagelig gåafstand. Syd- og vestvendt have med ny træterrasse og masser af muligheder for at skabe sig en virkelig oase.

Hele huset er gennemgribende moderniseret i 2021 - fra kælder til kvist. Gulvvarme på alle etager - inkl underetagen, nye elinstallationer, nyt fjernvarmeanlæg, nye akkustiklofter - i kip på 2. sal, gulvbelægning, nyt køkken med marmor bordplade, 2 nye badeværelser, etc. I alt 186 veludnyttede og brugbare etagemeter, hvoraf de 137 m2 er godkendt som beboelse.

Beboelsen er fordelt på høj stueplan, 1. og 2. sal. Underetagen fremtræder absolut indbydende og vil helt naturligt indgå i det daglige brug af huset - badeværelse, vaskerum, depotrum og egen udgang til haven.

Indretning med flot køkken i åben forbindelse til alrummet og udgang til terrassen. Hertil en hyggelig opholdstue med fin plads til sofagruppen. 1. sal er med 2 store værelser og lækkert badeværelse med brus. 2. sal indeholder hele 3 fine værelser - alle med lofter i kip og udsigt over byens tage.

Det skønne byhus står indflytningsklart - ring og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.