Åbenråvej 5, 6000 Kolding

Moderniseret storvilla i sydbyen

Stor og rummelig murermestervilla i sydbyen - bl.a. hele 6 værelser med mulighed for yderligere 1-2. Nær skole, sport, indkøb, grønne områder og kun godt 1 km til bymidten og gågaden.

Villaen er løbende moderniseret med den helt store omgang i 2011 - køkken, badeværelse, gulve/gulvvarme, elarbejde m.m. Hovedparten af vinduer og døre er ligeledes udskiftet. Der er etableret et stort og flisebelagt parkerings- og terrasseområde således, at udenomsarealerne og haven i øvrigt, er nem at passe.

Den rummelige villa er med beboelsen i 3 plan foruden vaskekælder, værksted og indbygget garage.

Indretningen i stueplan er med stort køkken alrum og alt den plads du skal bruge når familien samles til fest. Lækkert køkken med massive træbordplader/stål og alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der udgang til en hyggelig og sydvendt altan. Lille gang med garderobe og nedgang til underetagen. Dobbeltfløjet glasdør til stor opholdsstue med en i øvrigt oplagt mulighed for at etablere et ekstra soveværelse. Flot badeværelse med dobbeltvask, væghængt toilet og muret bruseniche. Bemærk hele stueplan med gulvvarme.

Første salen indeholder repos samt to store værelser med faste skabe.

Underetagen - i øvrigt med egen indgang, er indrettet med 1 værelse, 2 disponible rum (tidligere anvendt som værelser) plus en stor stue (mulighed for opdeling). Nyere badeværelse med brus samt separat toilet med håndvask.

I kælderen findes vaskerum samt værksted - bemærk også indbygget garage til cykler, værktøj, depot, m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.