Røddingvej 26, 6000 Kolding

Moderniseret villa i sydbyen

Velbeliggende i sydbyen nær grønne områder,skole, indkøb og kun 1,5 km til gågaden og Kolding midtby. Dejligt grundstykke på ca 500 m2 med sydvendt have, overdækket terrasse/udestue og carport.

Villaen rummer i alt 176 m2 og fremstår flot moderniseret over de aller seneste år - bl.a. gulvbelægning, vægge og ikke mindst nyt køkken fra 2021. Også tekniske installationer som el og varme er fornyet (kabler, fjernvarmeunit, gulvvarme i gang samt flere radiatorer).

Boligens indretning fordeler sig på entre/gang med flotte gulvklinker, gulvvarme samt nedgang til underetagen og udgang til overdækning og haven. Stort soveværelse samt godt børneværelse. Fra gangen få trin op til stor opholdsstue (kan reetableres med et ekstra værelse), dejligt og nyt køkken med spiseplads og kig ud over byen og nærområdet. Desuden et lyst og pænt lille badeværelse med brus.

Underetagen (ej boligareal) fremtræder i god stand og yderst anvendelig. Indeholder i forlængelse af trappen et godt kontorrum eller som et hyggeligt læsehjørne, lyst og lækkert badeværelse med muret bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskinen. Et stort disponibelt rum (anvendes som værelse) og yderligere et meget anvendeligt rum til kontor og/eller værksted med installation af ny fjernvarmeunit. Fra underetagen er der egen udgang til haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.