Højkærvej 14, Sdr Vilstrup, 6000 Kolding

Landsted midt i Trekantområdet

Charmerende landejendom med jordtilliggende på knap 4,4 ha. Fine muligheder for dyrehold, frugtavl, juletræer etc. Beliggende lige syd for Sdr. Vilstrup i det smukke og kuperede landskab med gåture lige uden for døren. Skolebus til Eltang og få km til dagligvareindkøb i Nr. Bjert/Strandhuse eller badestranden i Skærbæk. Hvad enten vi taler om Kolding, Vejle eller Fredericia er der ca 20 min kørsel.

Det stråtækte stuehus er gennemgribende moderniseret samt tilbygget tilbage i 1981. Stråtaget løbende vedligeholdt og senest med ny mønning (rygning) i 2020. Dobbelt carport, udhus i forbindelse med stuehuset samt diverse udhuse, stald, staklade m.m.

Boligen er indrettet med stort bryggers/fyrrum, hyggeligt køkken med lille brændeovn og i åben forbindelse til lyst alrum med udgang til vestvendt terrasse. Rummelig stue med adgang til separat spisestue, udgang til haven og træpillebrændeovn med optimal placering midt i boligen. To små rum - anvendes til depot, men ellers forberedt til et ekstra toilet/bad. Stort flisebadeværelse i klassisk 80'er look med gulvvarme og både badekar og brus. To mindre værelser eller som kontor samt to gode soveværelser.

Boligen opvarmes dels med olie (forbrug under 1000 L) samt træ og træpiller. Vand fra det lokale vandværk og afløb til septiktank med årlig tømning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.