Sdr. Vilstrupvej 157, Sdr Vilstrup, 6000 Kolding

Skønt beliggende hobbylandbrug

3-længet hesteejendom omkranset af det smukke og kuperede landskab lige syd for Sdr. Vilstrup. Få km til skole i Eltang (skolebus), indkøb i Nr. Bjert og knap 10 km til Kolding midtby. Nærområdet med den flotte og bakkede natur, indbyder virkelig til at blive brugt - på med traveskoene, en cykeltur eller rundt på hesteryg (ridehus indenfor 2 km).

Ejendommen fremtræder generelt præsentabel og med gode udbygninger - primært i form af staldanlæg/bokse samt garage og ladebygning. Stuehuset er opdelt i to fine lejligheder og tillige med indrettet selvstændigt anneks er der god plads til f.eks. 2 generationer eller kombineret bolig/erhverv. 1. sals lejligheden er nymoderniseret i 2013.

Jordtilliggende andrager 4,3 ha udlagt i græs og beliggende lige ved bygningerne.

Begge boliger indeholder entre, selvstændigt køkken, badeværelse, stue og alrum. I stuelejligheden yderligere et stort soveværelse samt bryggers. 1. sals lejligheden indeholder foruden førnævnte, soveværelse samt et kontor. Hertil annekslignende indretning i del af ladebygningen - bad/toilet, et arbejdsrum samt disponiblet rum (ikke godkendt beboelse).

Rigtig gode udendørs arealer med både syd- og vestvendt altan og hyggelig gårdhave - delvist overdækket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.