Nordvang 7, 6000 Kolding

Stilfuld udsigtsvilla

Yderst velholdt og arkitektonisk flot og charmerende villa med ideel beliggenhed i Koldings nordlige bydel. Fra såvel boligen som de to altaner, er der en smuk udsigt over Kolding by, Koldinghus og fjorden ligesom både centrum og Marielundskoven ligger i behagelig gåafstand.

Den velanlagte have, de hyggelige terrasser samt det stilfulde indgangsparti, fremhæver på bedste vis helhedsindtrykket af en skøn klassisk villa med både sans for detaljen og det gode håndværk.

Huset er indrettet i tre plan og indeholder følgende:

Stueplan med entre og god trappe til første sal samt underetagen. Fint lille gæstetoilet. Lyst og rummeligt køkken med mulighed for spiseplads og ikke mindst udgang til overdækket altan med plads til udekøkkenet og skøn udsigt over byen. Rummelig stue opdelt som spisestue og opholdsstue - hvide gipslofter og afhøvlede massive plankegulve.

Første sal indeholder repos, dejligt badeværelse med både bruseniche og hjørnebadekar, lyst værelse med trægulv, stort soveværelse med garderobehjørne og ikke mindst udgang til altanen, hvor man ubetinget både ser og føler ejendommens ideelle placering.

Rummelig underetage med god loftshøjde. Indrettet med vaskerum, installation af fjernvarme, mellemgang med bagdør ud til haven, et anvendeligt hobbyrum samt et 16 m2 stort disponibelt rum med godt lysindfald, plankegulve og radiatorvarme (har været anvendt som værelse,men ikke godkendt).

Haven fremtræder velpasset og trods overkommelig størrelse er der både drivhus, bålplads, flere solkroge og en fin variation af frugttræer og -buske. Desuden muret garage til bil/cykler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.