Tjørnevænget 14, 6064 Jordrup

Flot villa fra 2007

Nyopført villa fra 2007 på 217 m2 bolig. Opvarmning med moderne varmepumpe (luft til vand) og energimærke med karakteren "B". Flotte facader i sortmalet træ og hvide vinduer. Nem have med gode terrasser, dobbelt carport og fin plads til depot/cykler/værksted med to udhuse.

Dejligt og roligt beliggende på lukket villavej med nem adgang rundt i nærområdet - Fynslundskolen, børnehave/sfo, rideskole, sportshal og indkøb. Hurtig adgang til Kolding med 15 min kørsel og godt 5 min til motorvejen.

Villaen er i stueplan indrettet med hall og trappe til 1. salen, stort køkken alrum med god plads - også til den store familie, samt udgang til vestvendt terrasse, bryggers med installationer, skabe og vask, lys og rummelig opholdsstue - også her med udgang til haven og terrasse. Badeværelse med toilet, bruseniche samt god skabsplads, et ekstra gæstetoilet, et børneværelse samt et soveværelse med selvstændigt garderoberum.

1. salen indeholder 2 store værelser, et yderst anvendeligt multirum (kontor, gaming, etc.) samt stort badeværelse med væghængt toilet og med både brus og badekar.

Centralstøvsuger på begge etager.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.