Odensevej 7, 6000 Kolding

Mellem fjorden og Marielundskoven

En pragtfuld villa med bedste beliggenhed i Kolding. Villaen ligger højt med flot udsigt over området. Strandhuse og fjorden næsten uden for døren, kort afstand til Lyshøjskolen,sportsanlæg, indkøb og ikke mindst Marielundskoven. Den rolige og ideelle beliggenhed til trods, er der ikke mere end 5 min kørsel til motorvejsnettet.

Den fuldmurede villa fremstår yderst velholdt og er opdateret på en række områder - bl.a. nyt køkken fra 2012 samt værelsesombygning og nye trægulve fra samme år. En helt optimal indretning med centralt køkken alrum i åben forbindelse til dejlig og lys opholdsstue - udgang fra såvel stue som alrum til det flotte og nyere terrasseanlæg orienteret mod syd og vest og helt ugenert. Hovedindgang via entré/bryggers med skabe, installation af fjernvarme og plads til vaskesøjlen.

Børneafdeling med hele tre fine værelser samt eget komplet badeværelse. Stort forældresoveværelse med faste skabe og adgang til eget badeværelse.

Naturligvis gulvvarme på begge badeværelser, bryggers samt køkken og alrum. Bemærk i øvrigt flot energimærke og lavt forbrug.

Tilhørende villaen er der en rummelig og muret garage samt isoleret værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.