Bjolderupvej 18, 6000 Kolding

Villa i sydbyen

Stor og yderst velholdt villa med bedste beliggenhed i Sydbyen. Skønt have-/terrasseanlæg orienteret mod syd og vest. Rummelig carport med adgang til værksted/depot ligesom der også er fin plads til bil nr. 2.

Roligt villakvarter med kort afstand til grønne områder, indkøb, skole og kun 2 km til gågaden og Kolding midtby.

Villaen er løbende moderniseret - udvendigt med tag og vinduer og indvendigt med både køkken og badeværelse. Alt fremtræder pænt og velholdt, hvilket også afspejles i en flot el- og tilstandsrapport.

Boligen er overvejende i ét plan, hvor 1. salen alene er ét stort værelse på ca. 30 m2. I stueplan desuden yderligere 2 børneværelser, 1 soveværelse samt et godt disponibelt rum, som hidtil har været anvendt som værelse. Indretningen i øvrigt fordeler sig på entré med adgang til gæstetoilet, alrum med adgang til 1. salen og åben forbindelse til rummelig opholdsstue. Dejligt Invita køkken med alt i hårde hvidevarer, bryggers med med håndvask, skabe og fin plads til vaskemaskine/tørretumbler - desuden udgang til stor vestvendt terrasse. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Villaen opvarmes med fjernvarme og med supplerende brændeovn i stuen. Der er desuden installeret luftudskiftning med varmegenvinding.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.