Jættehøj 5, 6640 Lunderskov

Moderniseret familievilla

Rummelig og moderniseret villa på hele 186 m2 - i alt 5 soverum. Velbeliggende i roligt villakvarter nær skole, sportsfaciliteter og grønne områder.

Villaen er løbende vedligeholdt og moderniseret - næsten alle vinduer er udskiftet, bryggers fornyet og senest er der lavet nyt og lækkert køkken alrum med gulvvarme og direkte udgang til syd-/vestvendt terrasse.

Nem og overskuelig have, flere flisebelagte terrasser samt muret garage.

Boligens indretning fordeler sig på entre, gæstetoilet med oprindelige fliser, 3 fine børneværelser, et 4. værelse eller som et stort hjemmekontor med ekstra lysindfald fra glaskarnap, et østvendt soveværelse med faste skabe. Villaens badeværelse er moderniseret omkring år 2000 og med både brus og gulvvarme. Dejlig stor og lys opholdsstue med rigtig god plads til både sofagruppen og spisebordet til "fint brug". De daglige måltider indtages helt sikkert i det flotte alrum med både brændeovn og udgang til lukket syd-/vestvendt terrasse. Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer. Endelig bryggers med bagudgang, skabe og fjernvarmeinstallation.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.