Augustvænget 34, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Roligt beliggende i Bramdrupdam

Velbeliggende på lukket villavej i Bramdrupdam. Direkte adgang til områdets stisystem med nem og sikker vej til skole, sport, indkøb og den skønne natur i og omkring Bramdrupdam.

Ugeneret have og alene naboer til den ene side. Tilhørende dobbelt carport, redskabsrum og et rigtig godt isoleret værksted.

Etplans villaen er både velbygget og velholdt med løbende modernisering af såvel køkken som badeværelse. Rigtig god pladsudnyttelse af de 151 m2 med soveværelse og hele 3 børneværelser. Pænt og lyst badeværelse med gulvvarme og brus. Gæstetoilet med god mulighed for at opgradere til et komplet og nyt badeværelse, Den rummelige stue er nem møblerbar og giver fint plads til både sofagruppen og spisestuen - udgang til den sydvendte terrasse samt brændeovn. Hjertet i boligen er helt klart køkken alrummet, hvor familien typisk samles og snakken går over en kop kaffe eller aftensmaden - fra alrummet er der også udgang til terrassen og haven i øvrigt. Køkken fra Designa (2007). Bryggers med plads til vaskemaskine/tørretumbler samt installation af fjernvarme.

Bemærk yderst flot tilstandsrapport og energimærke "C" - lavt varmeforbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.