Hjarupvej 36B, Vonsild, 6000 Kolding

Flot villa i Vonsild

Yderst velholdt villa med skøn beliggenhed for enden af blind villavej. Nær ved grønne områder, stisystem, skole, SuperBrugsen i Vonsild og samtidig med nem adgang til god infrastruktur og motorvejstilslutning.

Villaen er opført i 2009 af lokal bygmester og fremstår velholdt og i rigtig god stand - bemærk bl.a. den flotte tilstandsrapport. Boligen er velindrettet og helt uden spildplads og med det store køkken alrum, som hjemmets helt centrale fællesområde. Fra alrummet er der udgang til syd- og vestvendt terrasse og have, adgang via glasdøre til en dejlig opholdsstue, 3 store børneværelser samt forældresoveværelse med eget walk-in og separat og lækkert badeværelse med såvel brus som badekar. Tillige et ekstra badeværelse til børn/gæster ligesom der er indgang via lyst og lækkert bryggers.

Gulvvarme i hele beboelsen (fjernvarme), flotte klinker i bryggers, bad og køkken alrum samt trægulve i øvrige opholdsrum. Hvide gipslofter overalt.

Integreret under tag er der stor carport samt isoleret redskabsrum med støbt gulv og masser af plads til depot/værksted m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.