Lindegade 4, 6070 Christiansfeld

Stort byhus centralt i Christiansfeld

Rummeligt og spændende byhus med beliggenhed midt i det historiske Christiansfeld. Stor grund med indkørsel til lukket gård, stort garageanlæg på 145 m2, muret udhus/udestue og sydvendt have. Perfekt for den aktive familie og god plads til biler, cykler, værksted og hobby i øvrigt. Ideel beliggenhed med kort afstand til skole, indkøb, torvet og med god infrastruktur i forhold til motorvej/Kolding/Haderslev.

Det smukke byhus fremstår med gulmalede facader, hvide vinduer og rødt tegltag - klassik som det sig hør og bør for en fredet bygning (regler for modernisering, men også gode tilskudsmuligheder). Masser af sjæl og med de rigtige rammer for en historisk bolig i en historisk by. Ejendommen er løbende vedligeholdt. Senest med nyt tag på udhus og garage i 2013. Indvendigt er køkken og bad fra start 00'erne og køber skal da også i bred forstand påregne nogen fornyelse, for at bringe boligen helt i top.

Indretningen fordeler sig i stueplan på entre med trappe til 1. sal, et gæstetoilet samt udgang til gårdsplads og haven. Køkken i delvis åben forbindelse til stor stue med god plads til såvel sofagruppen som spisebordet. Et åbent kontorrum med trappe til 1. sal samt adgang til stort badeværelse med brus og gulvvarme.

1. sal indeholder i alt 4 værelser samt stort repos - rumindretning kan ændres i forhold til andre krav/ønsker hos en køber.

Stor kælder til depot, hobby, værksted (har i mange år fungeret som byens skomagerværksted). Med adgang fra udvendig trappe og stand under middel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.