Ådalsparken 32B, Vonsild, 6000 Kolding

En nyopført rækkevilla fra 2015 med gennemført vægt på lækre detaljer og dyre løsninger - inde såvel som ude. Roligt beliggende mod et grønt bælte og i et flot anlagt villaområde.

Kort afstand til naturen, indkøb, skole og ikke mindst god infrastruktur med nem adgang til motorvejsnettet. Velanlagt have med vestvendt terrasse, spotlys i tagudhæng, egen carport, stort og isoleret redskabsrum med el, støbt gulv og flot epoxybelægning. Desuden et ekstra lille nybygget depotrum.

Boligen er opført med gulvvarme, ventilationsanlæg med varmegenvinding, 3-lags energivinduer, flotte gipslofter - i kip og akkustiklofter i køkken alrum, flotte trægulve i plank og ikke mindst et yderst veludstyret køkken med hårde hvidevarer fra Miele. Bemærk alle bordplader i køkken, bad og bryggers i sort granit.

Velindrettet og helt uden spildplads - de 125 m2 giver således plads til bryggers, 2 dejlige værelser, skønt køkken alrum med udgang til den syd og vestvendte terrasse, lys og nem møblerbar stue på ca 30 m2, stort soveværelse med faste skabe og endelig et lækkert badeværelse med stor bruseniche, væghængt toilet og vask/underskab.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.