Grønholtparken 2, 6000 Kolding

Flot moderniseret villa, som i stil og stand fremtræder som ny! Ude såvel som inde er alt løbende fornyet, mange fine løsninger er tilføjet, flot anlagt indkørsel til nyere og yderst funktionel carport med isoleret værksted, depotrum og cykelparkering. Den velanlagte syd- og vestvendte have omkranser på bedste vis den næsten perfekte bolig.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til naturen i Hylkedalen, gode indkøbsmuligheder, skole og sportsplads i gåafstand og kun 2,5 km til Kolding centrum.

Villaen er løbende moderniseret og forbedret, hvilket en nærmest fejlfri el- og tilstandsrapport også vidner om. Flere gode detaljer som f.eks. centralstøvsuger og ventilationsanlæg med varmegenindvinding (Danfoss) bidrager også til det yderst positive indtryk af boligen. Vellykket indretning med lille entre, lyst og pænt gæstetoilet, fint lille depotrum, stort og nyere køkken med god spiseplads og adgang videre til bryggers med næsten ny teknik, plads til vaskesøjlen og bordplads med vask. Ganske rummelig stue - nem møblerbar og med udgang til delvis overdækket og vestvendt terrasse. To gode børneværelser, stort soveværelse med faste skabe og endelig et lækkert badeværelse med gulvvarme og muret bruseniche. Bemærk - nem mulighed for at opdele stuen med et ekstra værelse eller som hjemmekontor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.