Nordvang 11, 6000 Kolding

Roligt beliggende på lukket villavej og med udsigt over Kolding. Et skønt villaområde med flere smukke ejendomme og kort afstand til såvel bymidten som grønne områder og Marielundskoven.

Villaen er opført med beboelse i to plan, 4 gode værelser, 2 badeværelser, indbygget garage, spændende og velholdt have og ikke mindst overdækkede altaner mod henholdsvis øst og vest.

Overetagen fremtræder lys og indbydende med hvide gipslofter og lyse trægulve. Indeholder fordelergang til to værelser - det ene med udgang til knap 20 m2 overdækket og vestvendt altan. Lyst og velholdt køkken i direkte forbindelse til den ene af etagens to stuer - også herfra er der udgang til en overdækket terrasse vendt mod øst og syd. Desuden brændeovn med optimal placering. Badeværelse med kar, lyst og pænt, men dog oprindelige hvide fliser og gulvbelægning.

God trappe til underetagen med separat indgang fra haven, lille badeværelse med brus, grovkøkken med skabsplads, godt bryggers med skabe, håndvask og fin plads til vaskesøjlen. Stort disponibelt rum til depot og værksted, soveværelse samt stort ekstra værelse eller som en ekstra stue afhængigt af behov - fra rummet er der dobbeltfløjet dør til terrasse og haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.