Fynslundvej 39, Højrup, 6064 Jordrup

Et hyggeligt og delvist moderniseret hus beliggende i landlige omgivelser mellem Kolding og Jordrup. 5 min kørsel til motorvejsnettet og 10 min til Kolding. En overkommelig grund, velholdt have, værksted på 25 m2, et nyere og isoleret vaskerum samt ditto gildesal/disponibelt rum - i alt 40 m2 bygget/renoveret i 2010.

Huset er fra 1877, men delvist moderniseret i 2006 med bl.a. nye betongulve/fliser, pudsede indvendige vægge, et enkelt og lille køkken samt badeværelse med gulvvarme. Senest er der skiftet tag i 2015 ligesom huset netop er blevet tilsluttet offentlig kloak. Indlagt vandværksvand.

Indretningen af boligen fordeler sig på to etager. 1. sal er udnyttet som et stort rum og kan fint opdeles yderligere i værelser. I stueplan findes entre, køkken, badeværelse, et stort værelse samt rummelig stue med ny træpillebrændeovn fra 2020 (Mcz kvalitetsovn)

Velholdt og overkommeligt. Med gode udhuse og plads til værksted, hund og høns, er huset en oplagt muligheder for det unge par eller en enlig.
Det lille hus på prærien med gode udhuse og masser af muligheder for det unge par eller en enlig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.