Pile Alle 3, Vester Nebel, 6040 Egtved

Rummelig villa med attraktiv beliggenhed direkte mod grønne områder og flot udsigt over den tilgrænsende natur. Vester Nebel har alt at byde ind med - god skole, børnepasning, indkøbsmuligheder, rolige omgivelser og alligevel en optimal infrastruktur med kort afstand til Kolding, Vejle og Billund.

Etplansvillaen er opført i 1974 og moderniseret med nyere vinduer og senest hulmursisoleret i 2016. Der er tilhørende muret garage samt værksted/fyrrum.

Indretningen fordeler sig på entre med adgang til stort og centralt køkken alrum, et børneværelse, stort soveværelse med faste skabe (oprindeligt to mindre værelser) og gæstebadeværelse med brus og gulvvarme. Stuen indeholder såvel spise- som opholdstue og kan nemt genetableres med de oprindelige soveværelse med egen adgang til det store badeværelse. Endelig er der et bryggers med egen indgang og adgang videre til fyrrum og garage.

En villa, hvor der er masser af muligheder, rummelighed, næsten ingen spildplads og med en yderst attraktiv beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.