Mosevangen 25, 6640 Lunderskov

Boligen er gennemmoderniseret i perioden 2015 – 2016. Den ligger i fredelige omgivelser for enden af en lukket lomme direkte ud mod grønne områder, som består af eng og søer. Der er gode offentlige transport muligheder til og fra Lunderskov, Kolding og Vejen.

Huset indeholder entré med garderobeplads og adgang til bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen fortsætter man ind i et stort flot køkkenalrum, hvor man via det store skydedørsparti i gavlen får den storslåede natur direkte ind i livets hverdag, samt adgang til haven.
Videre fra køkkenet kommer man ind i den hyggelige lyse stue, ligeledes igen med udgang til haven via et stort skydedørsparti.
Forældreafdelingen ligger i forbindelse med stuen. Her er der Walk-in closet, et dejligt soveværelse samt et lyst badeværelse med en dobbelt håndvask, væghængt toilet, bruseniche og adgang til husets sauna.

Adgang til 1. salen foregår via den specialbyggede spindeltrappe i køkkenalrummet. 1. sal består af en repos og ikke mindre end 5 gode værelser alle med et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Derudover er der et flot badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Boligen er med gulvvarme (dog ikke i soveværelse og repos). Alle soverum er med tæpper og øvrige rum med flotte klinkebelagte gulve.

Huset bliver opvarmet af en Bosch varmepumpe som veksler energi i luften om til varme både til rumopvarmning og varmt brugsvand. Derudover er der monteret solceller til produktion af el. Begge dele bevirker at det totale energiforbrug er utroligt lavt og det er billigt at opvarme huset.

Den 1012 m² store have, kan anlægges præcis som du ønsker. Til huset hører også et redskabsrum og en mindre overdækning ved husets indgangsparti.

Det er virkelig en perle med en unik beliggenhed helt ugeneret ud til et grønt område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.